BikeParka

My Account

OM OSS

Cykelskydden BikeParkas tillverkas av Fatsumo Limited, den ledande specialisten inom design och tillverkning av cykelskydd. De designades i samarbete med en väletablerad tillverkare från Nya Zeeland som har byggt tält och campingutrustning i mer än 25 år.

Vi har fokuserat på vad kunder behöver från sitt cykelsydd - en väldesignad, högkvalitativ produkt i slitstarkt material och med högsta funktionalitet. Vi är stolta över att ha lyckats skapa det bästa möjliga cykelskyddet och strävar efter att fortsätta utmärka oss och vara innovativa.

Men ta oss inte bara på orden… Några av de bästa cykeltidningarna i Storbritannien har testa BikeParka och här är vad de hade att säga:

Produkt testad av road.cc: “En innovativ och effektiv twist på en i vanliga gall tråkigare produkt” 9/10 kvalité ch konstruktion. 9/10 utförande. 9/10 produktvärde.

Daily Cycle: “Det ultimata cykelskyddet. BikeParka är vad du får om du verkligen försöker designa ett cykelskydd och inte bara ett vattentätt skynke som sedan marknadsförs som ett förvaringssystem för cyklar!”

5thFloor: “Jag har tidigare haft ett par olika cykelskydd men inget lika imponerande - den sitter perfekt på cykeln, flyger inte i väg hela tiden är helt vattentät.”

Skulle du ha frågor kan du höra av dig på 020 3286 0495 eller använda kontatformuläret

Vår adress är: Fatsumo Limited

10 Alton Road

London N17 6JZ

Företagsregistrering: 07552952 / VAT-/MOMS-nummer: GB 109 8818 8