BikeParka

My Account

PASSNING & UNDERHÅLL

Passa dina BikeParka

Varje BikeParka kan justeras till att passa olika cyklar i olika storlekar och med olika sadlar och styren. För att klä din cykel i en BikeParka börjar du med att täcka framhjulet för att sedan dra resten skyddet bak över cykeln. Därefter kan du använda kontrollen högst upp för att bli av med extra utrymme till vänster eller höger.

Stuff Sack

Ta tag i ett hörn på din BikeParka och packa ner den i väskan. Om du först försker vika den kommer det skapas luftfickor. Du behöver inte vara prydlig!

Underhåll

Vårt material har utvecklats för högsta möjliga UV-skydd, men för att maximera dess livslängd bör du försöka undvika längre exponering av solljus, framför allt under sommaren. Vi rekommenderar att du regelbundet roterar din BikeParka för att förlänga hållbarheten.

Behöver du tvätta din BikeParka bör du hantera den på samma sätta som ett kvalitativt tält - använd en tvättsvamp, varmt vatten och en mild/naturlig tvål. Tvätta inte i maskin och/eller torktumla.

Alla BikeParkas produceras i slitstarkt Ripstop och bör därför inte trasa sönder - men olyckor händer oss alla och skulle din gå sönder kan den enkelt repareras med ett reparationskit för tält.