BikeParka

My Account

Frågor och svar

Vad är Stuff Sac?

BikeParkas kommer i en smidig och slitstark ‘Stuff Sac’ som enkelt får plats i en ryggsäck. Stuff Sacen är 20cm x 12cm (8” x 3”) och väger bara 400 gram (14 ounces). Du kan packa ner den även om den är blöt - den tar inte skada.

Hur fungerar det med frakt och skatt?

Vi skickar produkterna från Storbritannien och lovar att alltid genomföra ordern inom 24 timmar från det att du placerat beställningen. Fraktkostnad räknas ut baserat på din adress och görs i kundvagnen innan du uppger din betalningsuppgifter. Generellt sätt kostar det £5 för beställningar inom UK (gratis för beställningar över £50) och £7 för beställningar inom EU (gratis för beställningar över €100).

Skatt är inräknat i priset så det tillkommer aldrig extra kostnader när du beställer från oss.

Kommer BikeParka passa min cykel?

Ja! Oavsett om du har en mountain bike, sportcykel eller damcykel, kan du vara säker på att den kommer hållas säker med en utav våra BikeParkas.

Modellerna URBAN och STASH passar alla standard cyklar då de går att justera efter cykeln. Den elastiska undersidan omsluter tight runt hjulen och de små öglorna är perfekt för snören eller mindre lås. Det betyder att varje BikeParka kan anpassas efter olika sadlar och styren. Oftast täcker de även extra korgar så länge de inte är bredare än styret eller längre än cyklen.

För större och mindre cyklar har vi modeller i XL och SMALL.

Hur får jag in min cykel i min BikeParka?

Varje BikeParka kan justeras till att passa olika cyklar i olika storlekar och med olika sadlar och styren. För att klä din cykel i en BikeParka börjar du med att täcka framhjulet för att sedan dra resten skyddet bak över cykeln. Var nogrann med att passa skyddet runt styret och se till att pilarna placeras vid framhjulen.

Har min BikeParka någon garanti?

Ja. Vi är stolta över den produkt och tjänst vi ervjuder och skulle du inte vara nöjd med din BikeParka kan du skicka tillbaka den till oss inom 14 dagar och få pengarna tillbaka. 

Vad händer om jag har sönder min BikeParka?

Vi hoppas att detta inte händer - den är väldigt slitstark! Materialet är Ripstop så den kan inte trasas sönder, men olyckor händer oss alla och skulle din gå sönder kan den enkelt repareras med ett reparationspaket för tält. De är billiga, enkla att använda och hittas i de flesta campingbuktier.

Finns BikeParka tillgängliga i butik?

Ja! BikeParkas säljs i butik över hela Europa och i utvalda butiker i USA och Japan.